محل تبلیغات شما

به نام خدا
یکی از دوستان برایم نان وماست محلی فرستاده بود؛بی نهایت شرمنده ام کرد وخوشحال هم؛بار دیگر از ایشان وخانواده محترمشان متشکرم-همسر خواهرم درخصوص یک حکم قضایی م کرد والبته تعجب هم کردم که امری بدیهی وواضح بود-حال حسن را پرسیدم وخوشبختانه بهترشده بود وخوشحال هم بود-شعرباف حالم را پرسید وتمایل داشت دیداری داشته باشیم حس میکنم در کارهایش قدری رکود حاصل شده وان شاالله اینگونه نباشد-احمدزاده تماس گرفت وجویای احوالم بود وقدری از شرایط واوضاع احوال آنجا گفت؛ظاهرا محیط بسته ای است واز رهایی ولو موقت آقاپورگفت؛خوشحال شدم-نیرومندی جویای احوالم شد واز امکانات مناسب  فرهنگی و پست که میشود کتاب ومجله هم فرستاد گفت؛خوشحال شدم-مهدی آمد به بچه هاسربزند ودرگیر دوره آموزشی درسربازی است ونگران تقسیم شدن بعدی است؛توصیه ای کردم-یکی از عزیزان درخصوص پیگیری وامش گفت؛از پیگیری اش متشکرم-یکی از دوستانم درخواستی داشت ومطالبی هم از وضعیت محل کارش گفت؛تعجب کردم-علی خواست سری به ما بزند وچون بچه ها بیرون بودند وشرایط را گفتم پشیمان شد؛شرمنده شدم-مولایی اطلاع داد که خرید وفروش سیم کارت را هم به کارهایش اضافه کرده؛برایش توفیق بیشتر آرزو میکنم.

نقاهت وبیماری و دل نگرانی

3شنبه شلوغ و‌عجیب

سرما خوردگی در پاییز

هم ,شدم ,کارهایش ,میکنم ,دل ,احوالم ,یکی از ,کردم یکی ,ای کردم ,از عزیزان ,عزیزان درخصوص

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها