به نام خدا
جویای احوال حسن؛سهام؛یکی از دوستان وشهرام وابول شدم که هریک جداگانه بیمار وتحت نظر وبستری اند وبنظرم از سرما وتبعات آن است؛برایشان سلامت آرزو میکنم-خانم ملکوتی وپسرش تماس گرفتند وصدایشان شاد بود وخود ملکوتی هم تماس گرفت اوهم خوشحال بود وخوشبختانه گویا بخشی از موضوع ابهام پرونده با استعلام های مکررحل شده ونامه برای ارزیابی وبازداشت سند داده اند وامیدوارم که بتواند از مرخصی استفاده کند وپیگیر کارهایش باشد-پیگیر یکی از کارهای پدرم شدم که ظاهرا هنوز منتهی به صدور رای نشده وامیدوارم که تکلیف آن زودتر روشن شود-یکی از همسایگان زنگ زد وکسی تلفنی مطلبی به آنها گفته بود که شماره را گفت وگفتم این شماره تلفن همگانی کارتی است وکسی آنهارا اذیت کرده است-یکی از بستگان تماس گرفت ودرخصوص نظر نهایی برای پرونده اش که سال پیش گفت م کرد ونگران بود گفتم رای را برای من بفرستد-مدیر مدرسه آرمان هم که فعال فرهنگی هم هست درخصوص مکاتبه ای که کرده بود وپاسخی درخور نیافته بوده م کرد قرارشد برایم بفرستد والبته خودشان نیز اذعان داشتند راه اداری را اشتباه ویا مطلب را دقیق منعکس نکرده اند-یکی از منسوبینم برای سرزدن به اقوام مسافرت رفت ودوست داشتم من نیز بروم ولی شرایط واوضاع احوال این امکان را ازمن سلب کرد ولی آن منطقه را بسیار مایلم ببینم وان شاالله بتوانم بروم-امین رفته بود برای نمره چشم وتوصیه کردم حتما چشم پزشک هم وی را معاینه کند وحتما دنبال کند؛مقداری از خریدهای نوروزی اش راهم انجام وگرفته بود خوشحال بود-امید هم درپی وزن کم کردن است وتحت نظر مربی است وپیشرفت خوبی داشته بسیاراز خوشحالی شان خرسندم.-فردا تولد یکی از بستگان وهمچنین سولماز است که تولدشان را تبریک میگویم وبرایشان سلامت وشادکامی آرزومیکنم.-فیلم نبات را دیدم جالب بود منتها قدری تلخ.

درباره این سایت