محل تبلیغات شما

به نام خدا
یکی از دوستانم را بعد از مدتها دیدم وحالی پرسیدم-اخباری ناراحت کننده از بعض جاها به من می رسید که متاثرم کرد وبیشتر با اینکه در جریان ماوقع بودم آن را قدری دور از عدالت می یافتم وحس خوبی نداشتم-مادرم تماس گرفت واز کادوی روز زن که پیشاپیش فرستاده بودم وکارهایم برای بچه هاتشکرکرد وحالم را پرسید شرمنده شدم وتشکرکردم-حسین تماس گرفت وبرای خانه اش اطلاع داد که اگرشد هماهنگ کند بروم تحویل بگیرم؛قبول کردم-برف شدیدی درشمال وتهران ومناطق دیگر آمده که مشکلاتی به بارآورده است؛دلم میخواست دراین فضا میتوانستم بروم زیر برف وسرمای آن ونمیشود-سهام گوشی ازامین گرفته ودرحقیقت خریده وخوشحال بود؛از خوشحالی اش خرسندشدم-رضا اطلاع داد نیمه اسفند عروسی برادرش مجتبی است وکارت های دعوت را میفرستد؛خوشحال شدم وتبریک گفتم وبه دیگربستگان هم اطلاع دادم.تولد زن برادرم را تبریک گفتم؛خوشحال شد وتشکرکرد-سعید درخصوص گوشی اش وعدم امکان ورود به یک شبکه مجازی م کرد که توصیه وراهکاری دادم-خانم مهندس درخصوص موضوعی مالیاتی م کرد توصیه کردم از سازمان مالیاتی وکارشناسانی که دراین زمینه متخصص اند م بگیرد.

نقاهت وبیماری و دل نگرانی

3شنبه شلوغ و‌عجیب

سرما خوردگی در پاییز

اطلاع ,اش ,عدالت ,م ,بروم ,درخصوص ,تماس گرفت ,م کرد ,اطلاع داد ,دعوت را ,را میفرستد؛خوشحال

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها